Els més petits en línia ascendent

altCN Manresa 19 - CW Figueres 1
Campionat de Catalunya Aleví Mixt - 2 ª Fase (Grup 1)

Font: CN Manresa
Bon partit dels més petits de la casa que van superar en tota línia a l'equip de les terres de Salvador Dalí.Los del CW Figueres només van aguantar fins 1:16 del final del primer quart, quan van igualar el gol inicial de Guillermo Montiel, i van poder empatar a un gol.

Dos gols consecutius de Aleix Páez i un de Xavier Pelegrí en l'últim minut del període van ser ja sentenciar el partit. Els altres parcials contundents amb anotacions d'Alexandre Bravo, 2, Guillem Montiel i Nil Lenard 2, per totalitzar 5-0 en el segon quart, Aleix Páez, Xavier Pelegrí i Nil Lenard, firmaven el 3-0 del tercer quart i Guillermo Montiel, David Ruiz, Jordi Palacios i amb dos cadascun Xavier Pelegrí i Nil Lenard totalitzaven el 19-1 final.

Arbitratge a càrrec de J Cordero que va assenyalar una exclusió temporal i un penal als de Toni Ventura per una sola exclusió als gironins.