27/2/12

Dureza gratuita

CN Manresa 18 CN Poble Nou 6
Liga Catalana Juvenil Masculino (9-16)
Fuente: CN Manresa
El CN Poble Nou no supo aceptar la superioridad de los de Jordi López que en el primer cuarto ya dominaban por 7-0, en una parte redonda de los manresanos en que anotaron seis jugadores, portero incluido, Kevin Lenard, que anotó de puerta a puerta, también Eudald Martínez, dos y Arnau Vilarasau, Dani Ruiz, Oriol Muns y Adrià Blanco.
Con el partido decidido ya en el primer cuarto el siguiente período fue también por los del Bages, pero más ajustado, 3-1. con goles locales obra de Eudald Martínez, Oriol Muns y Adrià Blanco.
A partir de ese momento el juego se endureció hasta límites insospechados, así y todo los de Jordi López también se le apuntaron por 4-2, con goles de Dani Ruiz, Oriol Muns y dos de Adrià Blanco. Entonces llegó la lesión del portero Kevin Lenard, que dejó la portería a Dani Ruiz, que tuvo una muy buena actuación para no ser portero, parando un penalti incluso. Fue el parcial más nivelado, pero también por los locales, 4-3, con dianas a pares de Adrià Blanco y Eloi Martínez.
Arbitraje a cargo de Dani Gómez que señaló siete exclusiones y un penalti a los de casa por diez exclusiones y dos penaltis a los visitantes.

Parciales: 7-0, 3-1, 4-2, 4-3.
Alineaciones y goleadores:
CN Manresa: K Lenard 1, D Ubeda, Eudald Martínez 3, Arnau Vilarasau 1, D Ruiz 2, O Muns 3, D Dorado, F Casado, A Blanco 6, E López, Eloy Martínez 2, Alex Vilarasau, X Cuadros.

CN Poble Nou: J Riera, G Gibert, A Grado 1, J Camarasa, J Shivel 2, J Salvador 1, X Miranda 1, G Tosselli, P Tena, A Catalán, P Liethof, A Puigbet 1.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaya panda de pringaos, os quejais de la agresividad?, ESTO ES WARTERPOLO!, si no os gusta no juegeis y la agresivdad estubo en los dos conjuntos......

Anónimo dijo...

No estic d'acord amb la vostra crónica del partit, la violència va ser per part dels dos equips, s'ha de ser més realista quan s'escriu. Ni un equip va ser tant violent ni l'altre tant sant. De totes formes l'arbitratge va ser molt dolent i no va saber tallar el joc violent de tots dos equips.

Anónimo dijo...

""... el juego se endureció hasta límites insospechados..."" Os recuerdo que el único jugador expulsado durante dos minutos y sin cambio era vuestro.

Licantropo dijo...

Abans d'insultar mira't la classificació a veure qui és més pringat. Jo personalment no em queixo de res, el que pasa a l'aigua es queda a l'aigua i en aquest partit els "dos" equips vàrem demostrar el que no s'ha de fer en una piscina practicant un esport. Per aoixò li vull dir al primer anónim que "ESTO NO ES WATERPOLO", per tant continuaré jugant a waterpolo per que m'agrada i per ara ens va bastant bé, pot ser hauries de ser tu el que hauries de canviar d'esport... podries pensar en el kick boxin, taekwondo, boxa.... ja que el waterpolo no es lo teu.
Era un partit sense cap mena de transcendència i semblava una final, torno a dir que tots dos equips vàrem tenir un comportament poc esportiu i que això ens hauria de servir d'experiència per no tornar a repetir-ho. Als altres dos anònims només volia dir-vos que respeto la vostre opinió.
Millor passar pàgina i deixar el tema com anecdótic.

xavi dijo...

Mirar al pivon que sale en la foto con el gorro azul y dejar el tema.